Clicksem

Stamboek : Holstein
Geboortejaar: 2002
Stokmaat: 1.70m
Kleur: schimmel

Gekeurd voor Holstein

Dekgeld: €1000 excl.(te betalen bij 3 maanden dracht)
Sperma: Vers
Eventuele bijkomende transportkosten zijn voor de merrie-eigenaar.
Zendingen naar buitenland : €45 voor Europese verzendingspapieren, €93 in het weekend – ten koste van de merrie-eigenaar.

Bij niet-drachtigheid dient men een schriftelijke gustverklaring van de dierenarts voor betreffende merrie te bezorgen ten laatste op 1 oktober 2020.

Voor al onze hengsten gelden de algemene voorwaarden

INFO

Clicksem is een zeer moderne hengst met lange benen, lange lijnen en duidelijke Arabische invloeden. Naast zijn uitstekende type en correcte benen, werden ook zijn basisgangen zeer hoog gewaardeerd. Met zijn galop verdiende bijzonder hoge cijfers. Clicksem voldeed aan de eisen voor de hengstenkeuring in Holstein door middel van zijn prestaties in de sport. Hij won onder andere de Grand Prix Steinhagen onder Florian Meyer zu Hartum en eindigde 6e in de Nördlingen Grand Prix. Sinds 2013 is de hengst zeer succesvol gebleken op internationaal niveau door jonge Japanse rijder, Hikari Yoshizawa. De combinatie nam bijvoorbeeld 2e plaats in de Grand Prix op het Opglabbeek CSI **.

Clicksem’s vader, Cardino, werd met succes getoond in jumping op nationaal en internationaal niveau onder Lars Bak Andersen. Clicksem’s moeder, Ninken van Lord zoon Littorio, was een bijzonder goed getypeerde merrie met een uitstekende beweging. Na haar tijd in de fokkerij ging ze naar Peter Wylde, waar ze een zeer succesvolle hunter werd. Zijn grootmoeder, Inken, een zeer succesvol sportpaard, is ook de moeder van Dinken (van Diarado), een hengst die zeer gewaardeerd is in de Holstein fokkerij.

CARDINO CARTHAGO CAPITOL I
PERRA
ALASKA II LANDGRAF I
 IBIZA
NINKEN LITTORIO LORD
TEXAS
INKEN I CASSINI I
DOLLI II

Resultaten:

Sires of the world :
– 2016 : 2e plaats
– 2018 : 1e plaats
– 2019 : 1e plaats

2019:
– Overwinningen CSI**, CSI***, CSI**** Opglabbeek, Nörten-Hardenberg, Wiesbaden
– Ereplaatsen: CSI**, CSI***, CSI**** Lanaken, Opglabbeek, Nörten-Hardenberg, Wiesbaden

2014-2018:
overwinningen en ereplaatsen met Hikari Yoshiwaza:
– CSI** Aachen, CSI** Asten, CSI** Bonheiden, CSI** Hasselt, CSO** Kronenberg, CSI** Koningsbosch, CSI**-CSI*** Lanaken, CSI**&CSI*** Lier, CSI** Neeroeteren, CSI**&CSI*** Opglabbeek